kass humor, ja vet!


promoe - imperiet


inte lågnt kvar nu!



att det ska bli världens bästa sommar har jag hört!
 har inte du?

sista rycket i skolan

Imorgon sätts betygen, kan inte förstå att idag är det verkligen sista gången det är pluggande för oss! Helt sinnes. 
Fick några bilder av perta också från bartävlingen! HAHA



what can I do?

I have the chance
to land on my own two feet and
keep my chin off the ground

:)


jag är inte så dum som jag ser ut...

grubblar och tänker dag ut och dag in. minst tio gånger varje dag slås jag av tanken om jag inte hade gjort så, hade det varit annorlunda då? varför kan jag inte bara ta det, att det är bara så..  nej tankarna flyger iväg och hamnar långt tillbaka i tiden och funderar på om jag hade kunnat göra saker som gjort allt annorlunda. jag är självklart medveten om att jag har gjort många fel som har fått saker att bli inte riktigt lika bra som jag hade tänkt mig.
och dåligt samvete, kanske vissa inte tror att jag har. men jag vet om att jag har gjort människor riktigt ledsna och då syftar jag på något år tillbaka. och det är något jag verkligen ångrar.
oj jag försöker lätta mitt hjärta på en blogg, tummen upp för mig!






åldersnojja!

börjar drabbas av en lättare panik!

nu sitter den på ryggen, och det är jag nöjd över!


skolan



åh var är tommy?!

LG NS


måndag

hemma ifrån apun idag, huvudvärk och halsont. lite små konstigt att jag inte har varit sjuk sen jag bodde hemma hos mamma och nu har jag och emil bott här sen i fredags för mamma och håkan är på romantisk weekend, och nu har jag ont i halsen igen... måste ju ha något med huset att göra.
men mysigaste helgen på länge har det varit! så lite halsont kan jag ta!

har ju sådär lagomt trist nu, men har iaf tvättat och börjat med disken och fixat stallet så jag tog mig en liten paus framför  emils dator. och vad finner man?  massor av kort på världens sötaste emil! kommer väl få stryk om jag lägger upp någon men bra frestande är det. kan ju inte skada att lägga upp en liten bild iaf?



och nästa helg ska jag tillbringa med saknade nath! och då har jag den efterlängtade på ryggen för på onsdag sitter den där!

torsdag snart fredag

jag och sarah döda efter apun, vadå slavarbete?!

a sarah kör iaf glades doftespray på fötterna och det tycker jag om!

morsningkorsning

update

mina sista uppdateringar har väl kanske inte varit dom längsta om man säger så. så nu blir det ett  lite längre inlägg!

ska väl börja med sista april. scavenger hunt var lyckat till tusen ända fram tills det att någon tömde ur luften ur mitt däck på bilen, så sjukt jävla surt! okej jag kanske blev lite väl full mot slutet  men var nog tur det för en av sakerna med 20 poäng var att bada i långsjön vilket jag och lucas gjorde, det lite tråkiga med det var att när jag precis kom upp ur vattnet kom fille och hans gäng farandes i en bil och han jagar mig med en mjölpåse i handen som han någon sekund senare lyckas sätta mitt i mitt öra! jätte skönt! aja senare på kvällen drog jag och frida hem till emils kompis pontus som hade lite fest där jag träffade eriks ursköna brud madde! blev as kalas as usual!
första maj var en väldigt väldigt bra dag! och en datum som jag aldrig kommer glömma! chill med emil hela dagen sen drog vi hem till min mamma och grillade och efter det hem till erik och madde på lite fest, helt perfekt kväll! dock inte lika perfekt att emil och madde gadda ihop sig mot mig och erik i ölspelet och vi förlora väl ganska rejält!

lördagen började med brunch på fortuna med emil, erik och madda, gött!  och på kvällen var vi och kollade på min urläckra polare frida när hon gick modevisning på galaxen! så jäkla bra gjort baby, jag skulle inte ens ha gjort det för en summa pengar kan jag ju säga!

på söndagen körde jag och madde en hel dag på kupolen sen käk på coco thai, jag älskar mat!

sov bort hela måndagen, men igår tog jag och sarah oss till apun på restuarang liljan. idag med faktiskt!

vad ska jag mer skriva... hm bara en vecka kvar tills jag ska tatuera mig! :D och inte ens en månad till studenten, fucking jävla underbart!


jag kan inte ens beskriva hur jag känner för dig! slå de du ;)





010509 Emil och Lovisa



Jag är bara din!

RSS 2.0