onsdag snart torsdag!

sitter inte i min lägenhet förtillfället, håller på för fullt att fixa med min överraskning till min Emil, börjar bli lite små trött så gör nog klart imorgon istället. kommer bli lite små konstigt att sova här ensam. Var på ikea idag med mami, verkligen jätte längesen bara vi gjorde något tillsammans så det har varit en riktigt trevlig dag!

.


semester

Semestern kunde inte ha börjat på så mycket bättre vis än vad den gjorde! Jag och Emil åkte ut till familjen Sands sommarstuga igår där vi badade i det inte allt för varma vattnet, grillade, drack öl och lirade lite kort! Spöade skiten ur den så kallade vändtiankungen!  Och när jag vaknade imorse var det första man kände doften av nybryggt kaffe och frukosten stod på bordet, jag blir så bortskämd! Men jag klagar inte!


Ja, och så har äckel heba ryckt upp mina buskar och tagit min trätrallor så vill ni se hur jag bor så är det bara att vrida på huvudet när ni går förbi för man ser rakt in!
Hundvakt och sarahs mamis hund också förtillfället mycket söt liten tös och hon har nog aldrig varit så lugn så jag funderar nästan på om sarah gett henne något lugnande!  Sarah och Michaela kommer ikväll längesen nu!

LG

´tryck av Lovisa Burfitt, I'm just lovin it

efterlängtade lördag

efter att ha jobbat onomalt många dagar i streck så såg jag fram emot att bara jobba öppning idag på Ok, men det skulle jag då inte ha gjort, cashguarden lagga ihop och det gjorde att jag fick ett antal pissiga kunder och ca 20 m kö. kul! skapligt skönt att jag sa upp mig förra veckan eftersom jag ska slava hos pappa i ett halvår istället innan det bär av mot okänd mark, visst då helena!

ja vakna nyss iaf, dog precis när jag kom hem. drömmen var lite udda men creapy. pappa såg ut som mel gibbson och var jagad av grannarna vilket gjorde att dom ville ha mig som bete. nej då var då nattens dröm mycket mycket bättre, ett gammalt och för mig välbekant ansikte i en rulltrappa. man kan ju undra vart man får allt ifrån. som i veckan drömde jag att min kära mormor blev jagad och uppäten av en björn och det var bara jag som blev ledsen. samma natt drömde jag att det var någon som skulle ha ihjäl hästarnaom vi hade ute den natten. det var miro, lufsen och halle. saken var den att det var ett gäng maskerade  killar som skulle ha ihjäl dom med en skruvmejsel med rött handtag! urban på travinn sprang ut och skulle försöka rädda hästarna men då blev han ihjäl huggen istället. dagen efter  hittade jag och mikaela en skruvmejsel med rött handtag i samma hage, och jag lovar jag hade inte sett det innan för annars kan det ju vara så att man drömmer om något man sett eller tänkt på innan!

nej  helvete nu är klockan på tok för mycket, måste in i duschen innan jag ska till mami där helena ska hämta upp mig innan det blir säter!

ciao fuckers ha en trevlig lördags kväll för det ska jag ha!

dåligt

med bloggandet på sistonde, men saken är den att jag är helt slut av allt jobbande. vill att det ska vara måndag nu för då har jag semester i en hel månad!
nu ska jag lyssna på en gammal goding och ta mig en efterlängtad tupplur!




RSS 2.0