jag

hatar skolan, rent ut sagt hatar den!  så det blev ingen skola för mig idag, för ovanlighetens skull!
istället valde jag att ta tag i städningen hemma, och kanske disken men det är tveksamt....
ska fika med blockmongot gösta idag också, det var ju ett tag sen!









men jag gillar E hemskt mycket E

toppen

blåsta jävla blondin fan jag är.....  jobbade öppning idag, och var fullt medveten om att det blev sommartid inatt dock inte riktigt lika medveten om att man ställde fram den. för det jag gjorde var att  ställa tillbaka den en timme vilket resulterade i att min chef ringer klockan 06.03 och frågar vart jag höll hus någonstans. började nästan tro attt han var full när jag såg vad min klocka var. men sen gick det sakta upp för mig att klockan kanske inte riktigt var 06.03 utan 08.03 och OK öppnar 08.00! great!
kanske ska tillägga att jag inte var den enda som lyckades med det här- eftersom att jag kan mickis utan och innan förstod jag ganska snabbt att hon också missat det. så efter en sisådär 10tal samtal så lyckas jag få liv i människan ca  20 minuter innan hon börjar jobba!

måste säga att kvällen blev himla lyckad igår, trots min nykterhet! förkrök hos mickis med brudarna sen s2 där jag träffade sjukt många roliga människor som jag inte har sett på år och dar, riktigt roligt! ganska kul att se en efter en ur mitt sällskap som vingla ner för trappan och ut genom dörren också, bra jobbat tjejer!

nej nu ska jag kila upp till sarah och lägga mig och sova i hennes grymt sköna runda säng!



ciao fuckers

090327



vinden har vänt

miss u

jag vill till min nathalie! nuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!

äntligen

är helgen över, räknade lite snabbt ut att jag har jobbat 26 timmar  utav 53!  känns inte som att jag har gjort så mycket annat än att jobbat, eller jo jag har träffat E vilket gjorde att helgen blev mycket mycket bättre än vad den annars hade varit! nu väntar bara en helvetes vecka i skolan, jag har nog aldrig i hela mitt liv varit så skoltrött som jag är nu tror jag! studenten nu tack!

dusch, sängen sova godnatt!

090321



And that's what makes my life so fucking fantastic!

090320



jippie

för idag ska vi hämta mössorna! :D

Barbro

Ikväll försvann min älskade råtta in i spisen, det slutade med att jag fick fetaste stöten i armen och spisen är sönder skruvad, men Barbro är återfunnen! vart så glad när jag hittade henne att jag var tvungen att ta med henne till max när larry, sarah och martina skulle käka. köpte tom en cheddar dipp till henne! vilket jävla liv man lever, skruvar ut råttor ur spisar, yey tummen upp för oss!

okej det pirrar mer än när jag hör röyksopp!

vår

på rosa moln svävar jag omkring

tåg

nu sitter jag och johanna på tåget hem, efter en dag på stan med sanna! gjorde några riktiga fynd och åt jätte god sallad på något mysigt ställe, kanske var extra gott för att skolan betalade. men nu vill jag bara hem och träffa mina pärlor där hemma! är så sjukt nyfiken på hur fritud ser ut i huvudet! bara 3 h och 20 min kvar.... jippie!


ciao


jaja



jag har nog fan scenskräck

Göteborg!

bra dag

- sov hela resan ner
- bra hotell
- fint sällskap
- skolan payar mat på restaurang
- öl ute med johanna

dock sjukt hård säng, men jag överlever!

wish me luck tomorrow fuckers!

<3


underbart!


 allt är så bra!

RSS 2.0