fyra saker som står högst upp på min saknad lista





min gamla favorit låt


brabra

vakna med the voice och frida ni förgyller mina dagar!

ladies night

Igår fixade jag och Frida en fin julklapp till våra mammor. Ladies night i ejendahls arena den 30 oktober!
Blir dock en tidig julklapp och när jag tänker efter har jag nog aldrig varit ute i så här god tid med någon julklapp.. Det kommer bli en kanon kväll!


Tisdag

 Ludde


Jag vet inte vad det var som gjorde det, men jag känner det verkligen. Jag är inte densamma som förut, kanske var det sakerna som hände i somras som gjorde att jag insåg att jag inte var något litet barn längre, det känns som att jag har växt upp och jag ser helt annorlunda saker, jag uppskattar saker på ett helt nytt sett.
Känns positivt.

<3



Whatever you do
whatever you say
nothing could push this feeling away.


måndag

nu ska jag ner på banan och fixa Alfies saker tills på söndag, sen ska jag hämta fridaa

°


Horgen Troll, en utav mina två älskade norrmän


jag saknar det

 


och säger jag något annat så ljuger jag..


förändringar




sjukskriven

att ha varit sjukskriven sen den 17 augusti , kan vara bland det tråkigaste som jag har varit med om (tråkigare än min blogg). jag förstår verkligen inte hur folk kan vilja vara hemma och vara sjukskrivna vad gör dom om dagarna? alla andra jobbar ju eller så går dom i skolan. försökte mig på ett bullbak igår men som mer eller mindre väntat blev dom lite väl brända kanske, så idag håller jag mig ifrån köket. skulle ju kanske kunna börja packa lite om jag hittar några kartonger, 15 september får vi våran fina lägenhet i stan, längtar!
det är dagar som dessa får en att sakna skolan och klassen, sammanhållningen och rutinerna.
ska nog gå till skolan imorgon och lämna fitthannibal boken som jag tydligen hade hemma och ta med ligistludde på en långpromenad!


RSS 2.0