Västerås!

Så här borde alla dagar vara. Det blev en liten roadtrip ner till västerås med fritud! shopping, IKEA och hämtade hem mina bebisar! :D


damn


:D

För jag stod på en bräda för första gången igår! så jävla kul! :D

:)

trodde aldrig jag skulle känna så här för dig, men det stämmer fan du är en fet jävla skojjare!


22 Januari



varför läser du min blogg?


Lill-lördag

Började dagen bra med att komma till skolan när vi redan hade slutat, yeey, tummen upp för mig!
Så dagen har spenderats genom att kika på skol DM i innebandy, vi har duktiga pojkar på vår skola som vann båda matcherna! Träffade Amanda lite under tiden, galna människa som fick mig på glatt humör genom att slänga ur sig världens skönaste kommentar, hur lyckas man?
Fick  träffa Nath en sväng idag också :)
Och ikväll blir det att träffa Sarah och Johanna!




L

nu får jag fan ta och rycka upp mig!



det ändrar sig fort

nu har jag bestämt mig! :)

SOMMAR 08 TA MIG TILLBAKA

                                   

Helg

Så var det fredag igen, jag klagar inte. Ikväll blir det att umgås med mina pinglor och gå och ta en öl eller något i den stilen. Kvällen kan inte spenderas på ett bättre sätt.
Och imorgon kommer det några som ska kolla på Shade, det är bara att hålla tummarna. Jag vill så gärna att hon ska bli såld samtidigt som det känns som att mitt hjärta ska gå i tusen bitar bara att jag tänker tanken att hon inte ska vara min nå mer. Men sånt är livet, ska kila ut i stallet och pyssla om henne lite nu innan jag ska till Johanna! 

Ha en trevlig fredagskväll ni stackare som läser  min blogg!

Ciao


örongodis

                                             

                                                                               FATTARU - SNUBBAR VET INTE

monday

brabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrabra

                                                                                     
det fanns mycket roligt i den där lådan, hittade bland annat en gammal bild som jag hade som press bild på lunar för typ 100 år sedan!
måste säga att det har varit en mycket bra dag för att vara en måndag idag, haft flyt med det mesta! och imorgon blir det nog att skriva papper till lägenheten! underbart knappt 21 dagar kvar nu! jag längtar så jäkla mycket!


nu blire SKINS!
ciao

:)

                                     
 
Skins kan nog vara det bästa som går på tv, inte bara för tillfället utan någonsin. Är som besatt av serien.
Förra säsongen kollade jag största delen på youtube för jag kunde inte hålla mig tills nästa avsnitt skulle visas. Så grymt bra och beroende framkallande!


                                         

Pernilla Tabac

www.dalatravet.se

gå in och rösta på pernilla tabac det står en bit ner på vänster sida!
det är min papi som tränar henne.
Pernilla Tabac vann derbystoet 2008.





bruce och stanley

2 februari blir jag stadsbo! helt underbart, jag bruce och stanley!

Igår vart det en riktig onsdag igen, det var på tiden! först mat hemma hos johanna i hennes nya fina lägenhet sen blev det förkrök med swärah, johanna, alex, ompen, therse och finnäs! efter det blev det flamman då också albin kom!
sjukt längesen jag hade så roligt på flamman, som sagt en riktig onsdag. sen blev det efterkrök hos johanna stackarn som efter sin femte dag i lägenheten redan fått klagomål och jag känner mig inte alls skyldig! 

dagen idag har annars varit lugn, jag och sarah har gjort upp planer för helgen skridskor och längdskidåkning! det blir kanoners det!



nu ska jag och swääärah laga lite mat!

ciao
 


Utkast: Tusen vuxenpoäng ...

Tusen vuxenpoäng mer åt mig!

Neighbour med sarah, jag klagar inte!







sammanfattning

Det här med bloggandet var nog kanske inget för mig med tanke på hur aktiv jag har varit dom senaste veckorna.
Men nu när man är sjuk igen och i stort sett inte har något bättre för mig så kan jag väl ändå kladda ner lite.

Kanske ska börja med att skriva om julen. Julen var helt okej med mycket köttbullar och paket, jag hade tydligen gjort väldigt bra ifrån mig när det gäller att vara snäll, eller det verkade iaf så eftersom tomten var rätt givmild med paket i år.
Sen kommer vi till juldagen som blev en total flopp, kan ju passa på att be om ursäkt om jag var lite väl odräglig. Kommer inte ihåg allt för många saker, typ att jag ramla utanför s2, ramla inne på flamingo med en gammal klasskompis rakt över mig, en ölkagge och en brud som dansar så sjukt fult det var nog det hele för den kvällen det!

Sen kommer vi till nyårsveckan som inte riktigt blev som jag hade tänkt mig. Eftersom att elen hade gått sönder i stugan som vi skulle haft ifrån början så blev det lite lätt panik på fredagen, men som tur var så lyckades jag få tag på en stuga fast det var så nära in¨på nyår. Tråkigt nog blev det inte alla brudarna som följde med utan bara jag mickis och metulda.
Sen lyckades vi hamna i samma skog som abbe o co. Vilket iofs var trevligt.
Det blev tre dagars festande så på nyårsdagen mådde man väl ungefär som man förtjärnade.
Nyårsafton var väl helt okej, lite för mycket sprit som vanligt och alldeles för många minnesluckor, men annars var det bra!

Och i fredags kom min babe hit och det blev mys! Saknade dig på nyår ska du veta! <3

Kan ju passa på att gnälla lite nu också, är så förbannat trött på att vara sjuk nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det är nog såhär 97 åringar känner sig i kroppen, sliten och svag. Tror jag har varit sjuk sammanlagt i över en månad sen i början av juni, 5 penicillin kurer. Fucking tired of it!

XOXO eran mäster bloggare Lovajjs

RSS 2.0