Kevin Rudolf feat. Lil Wayne - Let It Rock

Idag fick jag äntligen igång datorn igen, fattar inte vad det är för fel på den men är mycket glad att den har fått tillbaka livgnistan! Annars har det varit en mycket seg dag, hemma ifrån skolan. Helt slut efter att ha vaknat ca 58 ggr på en natt. Så det blev en heldag med film och mys med Smulan som kom på besök!
Fick också ett samtal ifrån tele2 och får förhoppningsvis en ny tel vilken dag som helst!

Helgen vecka 50 är väl ingen helg att skryta med, fredagskvällen var trevlig med middag för Sofie med alla brudarna. Resten blev lugnt.

Och jag mår så förbannat jävla illa när jag tänker på det, jävla idiot! Jag trodde aldrig man skulle kunna känna att man blev så äcklad över en sån sak, men tydligen så kunde jag det!

Ingen tvekan

Måndagar som annars brukar kännas så tunga kändes idag riktigt lätt, kanske med tanke på den kommande veckan. Kryssning med jobbet imorgon! Helt underbart! Det värsta är att jag har nog kikat på Titanic några för många gånger och har helt enkelt blivit lite båt rädd, tur att jag kan simma! Sen på fredag blir det att fira Sofie som äntligen blir stora 18 år! Wihoo! Eftermiddagen spenderades med Helena och att jaga kläder tills imorgon men det blev ingen större framgång i klädjakten måste jag säga, allt ser ju likadant ut. Men som tur är så har jag ju lilla Frida som så snällt lånar ut kläder åt mig!


Jag skrattar när jag tänker på det!


Världens mest intressanta bloggare Lovajjs

helg.

Rätt så okej dag idag måste jag säga. Jobbade öppning imorse så var sådär skapligt trött när jag kom hem, slog på harry potter filmen som jag köpte idag, jag älskar harry potter! somnade efter det och vakna halv 7.
Den här helgen måste nog ha varit bland dom lugnaste helgerna på flera månader för mig. Hur skönt som helst!
Fredagen spenderades med Nath, mys med film och en massa girltalk! Vi har så himla mycket att ta igen efter den här hösten! Gårdagen blev också lugn hemma hos Andreas!

Det var mycket 37 och mv förut men nu är det värre än någonsin, varför?


XOXO

Lovajjs

Lördag.

Då var det lördag igen då, fan veckorna går så fort! Känns som att det var sommar för bara någon dag sen och nu är det snart jul!
 Det är så mycket jag vill hinna med, helt sjukt jag har varit 18 i snart ett halv år. Ett halv år! Ett halv år till och jag är 19 och så går det lika fort så man 20 och innan man vet ordet av så är man gammal och rynkig. Min skräck är att vakna upp en dag är man är 40 + och inse att man inte har gjort något med sitt liv.  Att jag lever ett liv som ser lika ut dag efter dag och som det gjort dom 15 sista åren. Jag vill ha ett lyckligt liv!
Jag får ont i magen bara jag tänker på att jag har kastat bort en stor del av dom 3 senste åren på att gå runt och vara olycklig, varför har jag inte bara tagit vara på dagarna och gjort det bästa av det hela? Bra fråga.
Därför ska jag ta vara på varje dag som kommer och göra det bästa utav den!



Petter feat. Kihlen - min klick



LG


Blogg!

Att jag Lovisa Gunnarsson har skaffat blogg är väl kanske inget man skulle tro om mig. Men nu ska jag ge bloggandet en chans.

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0