jag smälter


jag har

vintergatans bästaste vänner och på torsdag får jag nycklarna!  :D

är det så här det känns att vara lycklig, det är inga problem!
åh vad bara tvungen att skriva en text ur en kass snook  låt! 


bästa helgen

på jag vet inte hur länge! fredagen blev kanon med lite partajj för mandy som blev 18 igår! och igår förfest med brudarna och sen s2, helt galet och jag

mår så jääääävla BRA!

fredagen den 13

pepp som fan!


11 februari

Är inte bara min kära moders födelsedag
utan också ett datum som jag och michaela aldrig kommer glömma! haha

Ledig ifrån skolan idag så jag har varit nere på travbanan och ridit fort på Loman, dags att börja träna tror jag sista vändan på rakbanan kändes det som att jag skulle spy! Men fan va roligt det är, har verkligen saknat det!
Jobb idag också 15- 21,


men nu ska jag bjuda mami på lite mat och det blir lite presentöppning!


see yaa fuckers



ja

lalalalallalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


sova god natt


hasseboy

Vilken jäkla dag! jag och johanna ensamma i serveringen, ingen höjdare om man säger så men tråkigt har vi ju inte haft direkt!
det börjar med att en del av diskmaskinen går sönder så ett antal talrikar och annat åker rakt ner i golvet. att den delen gick sönder gjorde att vi inte kunde diska när vi inte kunde diska hade vi heller nästan inga tallrikar, glas eller bestick! efter det lyckades johanna hälla ut typ jätte mycket mjölk på golvet i matsalen och så fortsatte det.. krock med åbban i dörren så mitt finger är skapligt fuckat osv. men så finns ju hasse, finns nog inte skönare gubbe! när allt går åt helvete kommer han med dom  mest skruvade kommentarerna man kan  tänka sig. tänk om rektorn visste! mohah

nej nu nafsa någon mig i nacken och det nog dags att röra sig mot sängen.

ciao


fuck it

gossip timme idag med fritud och joni på wayne's idag. kom fram smaskiga saker.
efter det kom jag och fritud på den lysande idén om att ha en tävling om vem som klarade att bara prata engelska utan att använda något svenskt ord. fritud försa sig efter redan 2 minuter så det var bara att börja om. sjukt svårt i början och jag kan ju säga att fuck var det ord som användes helt klart mest!  men svårast var nog att börja prata svenska sen igen, varenda mening man tänkte påbörja tänkte man fan på engelska!

och nu är man fin i håret igen, ser ungefär ut som ett gult gammalt skatbo. så swarah och fritus drog iväg och fixa grå toning åt mig nu! hoppas på det bästa! haha

ciao

göteborg

Efter att fått veta att jag vann drinktävlingen i skolan idag vart genast mycket piggare, så nu blir det göteborg den 11/3!  så jävla kul! och tack mickis för att du blandade den nu när jag var sjuk!



MGMT - time to pretend [ I just love it




Gigi D'Agostino

jävla idiot läkare! nu får dom fan ta och fixa det här. penicillin för sjätte gången nu. jag förstår inte! inte bara det att man är helt slut i kroppen utan det är så sjukt uttråkande att ligga hemma. och med min vanliga tur så kommer väl operationen lagomt tills det att jag får flytta in i lägenheten! aja jag gör det bästa utav situationen och dunkar Gigi D'Agostino dricker jordgubbs te och myser med Lena.
ja och sen har jag ju drabbats av kycklingsjukan också, fint! måste fixa det tills på lördag annars blir det fan mysse på!
snackade lite med lucas på msn imorse, han såg ut att njuta av livet med en cigg i munnen en öl i handen och satt vid stranden, äckligt jävla avundsjuk!





 

RSS 2.0